Η τάση του καιρού μέχρι τις 21-04-2021

Με αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι αρκετά πυκνές θα κυλήσει το Σάββατο. Θολούρα και αυξημένη συγκέντρωση σκόνης στην ατμόσφαιρα. Μικρή η πιθανότητα για τοπικές λασποψιχάλες. Πιθανό φρύδι. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί 5-7 τοπικά σε ριπές ακόμα και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα. Στα βόρεια θα ξεπεράσει τους 29-30°C ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να αγγίξει και τους 32-33°C.

Με νεφελώδη καιρό, θολούρα και αρκετή σκόνη στην ατμόσφαιρα θα κυλήσει και η Κυριακή. Και πάλι η πιθανότητα για κάποιες λασποψιχάλες είναι υπαρκτή. Οι άνεμοι από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις αρχικά στα 4-6 τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι και μετά θα εξασθενήσουν σημαντικά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση σε σύγκριση με το Σάββατο, όμως και πάλι θα κάνει ζέστη. Τοπικά θα αγγίξει τους 28-30°C.

Η Δευτέρα θα ξεκινήσει με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές λασποψιχάλες η λασπομπόρες κυρίως στα δυτικά τμήματα. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα έχει περισσότερα ανοίγματα. Θολούρα στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα στραφούν σε πιο δυτικούς-βορειοδυτικούς 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε πτώση.

Βελτιωμένος ο καιρός το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη με λίγες νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώνουν λίγο περισσότερο τις θερμές ώρες της ημέρας. Καθαρίζει η ατμόσφαιρα από τη σκόνη. Οι δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι που την Τρίτη θα αγγίζουν τα 4-6 τοπικά 7 μποφόρ την Τετάρτη εξασθενούν περαιτέρω και έτσι δεν φαίνεται να ξεπερνάνε τα 4-5 μποφόρ. Ψύχρα θα κάνει την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο και επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Λάβετε ζωντανά ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cretaweather.gr

FREE
VIEW