Γούβες Live (Με θέα τη νήσο Ντία και το χωριό Γούβες)

Χορηγία - Φιλοξενία Κάμερας:

Περιγραφή:

Οι Κάτω Γούβες είναι ένα τουριστικό θέρετρο που βρίσκεται 18 χλμ ανατολικά του Ηρακλείου, βόρεια από το μικρό βουνό Έδερη. Στη πεδιάδα των Κάτω Γουβών που διαρρέει ο Μακελαριανός ποταμός οι κάτοικοι του χωριού Άνω Γούβες καλλιεργούν λαχανικά, ελιές και σιτηρά. Η ονομασία των Γουβών άλλωστε προέρχεται από τη λέξη γούβα, που ήταν ο λάκκος μέσα στον οποίο φυλάσσονταν τα σιτηρά.

Αντίθετα με τα κοντινά πολύβουα Μάλια και τη Χερσόνησο, οι Γούβες προσφέρονται για πιο ήρεμες οικογενειακές διακοπές δίπλα σε όλες τις απαραίτητες υποδομές. Οι παραλίες των Γουβών είναι καλά οργανωμένες με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ναυαγοσώστη, κέντρα κατάδυσης, θαλάσσια αθλήματα, ντουσιέρες, αποδυτήρια, κλπ.. Επίσης έχουν λεπτή άμμο και ρηχά νερά, αλλά είναι ανοιχτές στους βοριάδες. Γι’ αυτό το λόγο έχουν κατασκευαστεί σε πολλά σημεία μικρά λιμανάκια και μαρίνες, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε όταν το κύμα είναι δυνατό. Ο παραλιακός δρόμος των Γουβών διέρχεται παράλληλα με την ακτή, γεγονός που κάνει τον εντοπισμό της παραλίας που σας ταιριάζει πανεύκολη!

Το βράδυ μπορείτε να περπατήσετε στον παραλιακό και να απολαύσετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και να βγάλετε όμορφες φωτογραφίες στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου πάνω στη θάλασσα.. 

Πηγή: cretanbeaches.com

Τοποθεσία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cretaweather.gr

FREE
VIEW