Επίκαιρα

Η τάση του καιρού μέχρι 28-02-2021

Καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ορεινά τμήματα θα έχουμε την Τρίτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως μέτριοι. Θερμοκρασία σε άνοδο.

Με παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει και η Τετάρτη με τις νεφώσεις να πυκνώνουν λίγο περισσότερο τις απογευματινές ώρες και μετά κυρίως στα ορεινά. Οι βόρειοι άνεμοι από το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 6 και πιθανόν τοπικά στα πελάγη στα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Πιο νεφελώδης ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ δεν αποκλείεται την Πέμπτη όσο πιο βόρεια, εσωτερικά και ορεινά τμήματα να εκδηλωθούν κάποιες ψιχάλες η ασθενείς τοπικές βροχές. Αρκετά ενισχυμένοι οι βόρειοι άνεμοι την Πέμπτη 6-7 τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από την Παρασκευή. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση λόγω των βοριάδων.

Λίγες νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώσουν λίγο περισσότερο κυρίως στα δυτικά και νότια θα έχουμε το Σάββατο. Οι άνεμοι πρόσκαιρα θα στραφούν σε πιο δυτικούς έως μέτριοι. Θερμοκρασία αμετάβλητη.

Τέλος την Κυριακή φαίνεται ότι ο Φεβρουάριος θα μας αποχαιρετίσει με κάποιες βροχές και ενισχυμένους βοριάδες, ωστόσο είναι νωρίς και θα πρέπει να περιμένουμε τα νεότερα στοιχεία.