Η τάση του καιρού μέχρι 12-05-2021

Με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις θα κυλήσει η Πέμπτη. Οι άνεμοι από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-4 στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς μεταβολή. Τοπικά στα νότια θα αγγίξει και τους 30-31°C.

Την Παρασκευή θα έχουμε αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς αρχικά ασθενείς και από το απόγευμα 4-5, πιθανόν τοπικά σε ριπές το βράδυ και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως στα βόρεια τμήματα όπου τοπικά θα αγγίξει και τους 31-32°C.

Το Σάββατο και πάλι θα έχουμε αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα λίγο πιο πυκνές. Θολούρα και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι που αρχικά στα ανατολικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-5 τοπικά 6 μποφόρ μέχρι το μεσημέρι θα στραφούν παντού σε βορειοδυτικούς στα 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32 πρόσκαιρα τοπικά στα ανατολικά δεν αποκλείεται ακόμα και τους 33-34°C.

Την Κυριακή θα έχουμε τοπικές νεφώσεις που πρόσκαιρα στα ορεινά δεν αποκλείεται να είναι λίγο πιο πυκνές. Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 4-6 στα νότια 7 πιθανόν τοπικά σε ριπές και τα 8 μποφόρ. Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς. Η θερμοκρασία σε πτώση λόγω των βοριάδων. Όμως πολύ τοπικά στα νότια θα αγγίξει πρόσκαιρα και πάλι τους 29-30°C.

Λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά θα έχουμε και την Δευτέρα στο νησί. Οι βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι παραμένουν αρκετά ενισχυμένοι, 4-6 στα νότια 7 πιθανόν τοπικά ακόμα και τα 8 μποφόρ. Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, στα νότια τοπικά θα αγγίξει και τους 26-27°C.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κυρίως την Τετάρτη. Οι βοριάδες την Τρίτη παραμένουν στα 4-6 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη εξασθενούν σημαντικά. Η θερμοκρασία την Τρίτη χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή ενώ την Τετάρτη σε άνοδο.

Λάβετε ζωντανά ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cretaweather.gr

FREE
VIEW