Η τάση του καιρού μέχρι 01-04-2021

Με λίγες τοπικές νεφώσεις θα ξεκινήσει το Σάββατο που τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν κυρίως στα εσωτερικά και ορεινά τμήματα. Δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει τοπικά. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Θερμοκρασία σε άνοδο.

Ανοιξιάτικο καιρό με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες θα έχουμε την Κυριακή. Ασθενείς άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις. Θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Διατηρείται η καλοκαιρία και την Δευτέρα με πολύ λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 2-4 και από το μεσημέρι τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή.

Αλλάζει και πάλι ο καιρός από την Τρίτη με λίγες βροχές κυρίως στα βόρεια, ενίσχυση των βοριάδων και πτώση της θερμοκρασίας.

Τέλος για το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη και με τα τελευταία στοιχεία διαφαίνεται κακοκαιρία με αξιόλογες βροχοπτώσεις, σημαντικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, διατήρηση των βοριάδων και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την αλλαγή θα γνωρίζουμε όσο θα πλησιάζουμε.

Λάβετε ζωντανά ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cretaweather.gr

FREE
VIEW