Επίκαιρα

Η τάση του καιρού μέχρι 31-08-2021

Καλοκαιρία με εξασθενημένους ανέμους το επόμενο διάστημα, ενώ ανεβαίνει η θερμοκρασία.
Πιο αναλυτικά:

Αύριο Τετάρτη περιμένουμε ηλιοφάνεια στο νησί. Οι άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-4 και μόνο στα πολύ ανατολικά τμήματα πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή θα αγγίξει τους 31-32 πιθανόν τοπικά και τους 33°C.

Την Πέμπτη περιμένουμε πολύ λίγες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά τμήματα. Οι άνεμοι απο δυτικές γενικά διευθύνσεις 2-4 τοπικά σε κάποια δυτικά παραθαλάσσια τμήματα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα αγγίξει του 33-35 δεν αποκλείεται τοπικά και τους 36°C.

Την Παρασκευή αναμμένετε σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 2-4 πολύ τοπικά σε κάποια παραθαλάσσια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει και πάλι τους 34-36°C.

Το ΣΚ περιμένουμε καλές καιρικές συνθήκες. Κάποιες νεφώσεις θα αναπτύσονται στα εσωτερικά και ορεινά τις θερμές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί 2-4 τοπικά 5 μποφόρ σε κάποια παραθαλάσσια κυρίως τμήματα. Η θερμοκρασία στους 34-36°C.

Παραμένει καλοκαιρινός ο καιρός και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Μικρή πρόσκαιρη ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι δυτικοί άνεμοι τη Δευτέρα, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με το ΣΚ.