Η τάση του καιρού μέχρι 27-06-2021

Με καλοκαιρία και θερμοκρασίες που τοπικά θα αγγίζουν σε επίπεδο καύσωνα θα κυλήσει το επόμενο διάστημα στο νησί.
Πιο αναλυτικά:


Αύριο Τρίτη με αίθριο καιρό θα ξεκινήσει η μέρα, ενώ λίγες αραιές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους προς το απόγευμα. Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 2-3 τοπικά στα δυτικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα αγγίξει τους 32-33 τοπικά ακόμα και τους 34°C.

Με ηλιοφάνεια και πολύ λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως το απόγευμα θα κυλήσει η Τετάρτη. Οι άνεμοι απο διάφορες διεθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο θα αγγίξει τους 34-36 πιθανόν τοπικά και τους 37°C.

Η Πέμπτη θα κυλήσει
με ηλιοφάνεια. Προσοχή! Κίνδυνος πυρκαγιάς. Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις θα ενισχυθούν 4-6 πιθανόν στα ανατολικά σε ριπές και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα. Θα αγγίξει τους 35-37 πιθανόν τοπικά τους 38°C κυρίως στα εσωτερικά και νότια. Στα βόρεια τμήματα λίγο χαμηλότερα λόγω των βοριάδων.

Αίθριο καιρό και θολούρα θα έχουμε και την Παρασκευή. Κίνδυνος πυρκαγιάς. Οι βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι θα αγγίζουν τα 4-6 τοπικά στα νότια σε ριπές και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα νότια τοπικά θα αγγίξει και τους 36-38°C, στα βόρεια θα διατηρηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα λόγω του μελτεμιού.

Και το Σάββατο αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες. Θολούρα στην ατμόσφαιρα. Οι βοριάδες θα αγγίζουν τα 4-6 τοπικά στα νότια σε ριπές και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα με την Παρασκευή. Στα νότια τοπικά θα αγγίξει και τους 36-38°C.

Καλοκαιρινή ημέρα και η Κυριακή. Μικρή εξασθένηση των βοριάδων στα 3-5 τοπικά στα νότια σε ριπές και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο θα αγγίξει στα νότια τους 37-39 δεν αποκλείεται τοπικά και τους 40°C!

Με τα τελευταία στοιχεία διαφαίνεται ότι και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν…

Λάβετε ζωντανά ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cretaweather.gr

FREE
VIEW