Η τάση του καιρού μέχρι 19-05-2021

Με καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσει το επόμενο διάστημα γενικά στο νησί, με τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Πιο αναλυτικά:

Λίγες αραιές νεφώσεις που δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να πυκνώσουν λίγο περισσότερο θα έχουμε την Πέμπτη. Οι άνεμοι από δυτικές γενικά διευθύνσεις 2-4 τοπικά στα πελάγη έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι τοπικά στους 25-26°C.

Σχεδόν αίθριος καιρός την Παρασκευή. Οι άνεμοι δυτικοί 2-4 στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, το μεσημέρι θα αγγίξει του 25-26 τοπικά ίσως και τους 27°C.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες θα έχουμε το Σάββατο. Θολούρα στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς από το μεσημέρι νότιοι 4 πιθανόν τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο κυρίως στα βόρεια λόγω των νοτιάδων, θα αγγίξει τους 30-31 δεν αποκλείεται τοπικά ακόμα και τους 32°C.

Την Κυριακη θα έχουμε λίγες πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι από δυτικές-βορειοδυτικές διευθυνσεις 4-6 και από το απόγευμα στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα και δεν θα ξεπεράσει τους 24-25°C.

Με καλό καιρό θα κυλήσει η Δευτέρα. Οι δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα αγγίζουν τα 3-5 και μόνο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες σε κάποια θαλάσσια τμήματα τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24-25°C.

Με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις θα κυλήσει το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη. Οι άνεμοι την Τρίτη από διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ ενώ την Τετάρτη θα στραφούν σε νοτιάδες και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως την Τετάρτη όπου λόγω των νοτιάδων στα βόρεια θα ζεστάνει αρκετά.

Λάβετε ζωντανά ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cretaweather.gr

FREE
VIEW