Επίκαιρα

Η τάση του καιρού μέχρι 16-04-2021

Καλές καιρικές συνθήκες, με μόνο λίγες αραιές νεφώσεις θα έχουμε αύριο Δευτέρα στο νησί. Οι βόρειοι άνεμοι στα 3-5 πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ με περαιτέρω εξασθένηση από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα λίγο πιο πυκνές θα κυλήσει η Τρίτη. Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Τετάρτη και πάλι θα έχουμε αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Η πιθανότητα για λίγες τοπικές λασποψιχάλες γενικά είναι μικρή. Θολούρα στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι στρέφονται σε νοτιάδες 4-6 πρόσκαιρα, τοπικά στα βόρεια σε ριπές στα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η Πέμπτη θα κυλήσει με καλό καιρό και λίγες αραιές νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες και μετά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι από δυτικές γενικά διευθύνσεις 2-4 και στα δυτικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Την Παρασκευή θα έχουμε κάποιες νεφώσεις πρόσκαιρα λίγο πιο αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί και αργότερα από βόρειες διευθύνσεις 2-4 τοπικά σε κάποια παραθαλάσσια 5 μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.