Η τάση του καιρού από 07-02-2021 έως 12-02-2021

Με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες θα κυλήσει η Κυριακή. Τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι σταδιακά θα στραφούν σε νοτιάδες στα 4-5 μποφόρ με περαιτέρω σημαντική ενίσχυση μέσα στην νύχτα προς Δευτέρα. Θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα.

Αραιές νεφώσεις, πιθανό φρύδι, σκόνη στην ατμόσφαιρα και πολύ ισχυρούς νοτιάδες θα έχουμε τη Δευτέρα. Θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα κυρίως στα βόρεια του νησιού λόγω των νοτιάδων.

Τοπικές νεφώσεις θα έχουμε Τρίτη και Τετάρτη στο νησί. Οι άνεμοι εξασθενούν λίγο και στρέφονται σε πιο δυτικούς. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Θα συνεχιστούν και την Πέμπτη και την Παρασκευή οι καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις που τοπικά ίσως είναι πιο αυξημένες. Οι άνεμοι την Πέμπτη από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, ενώ την Παρασκευή θα στραφούν σε πιο δυτικούς-βορειοδυτικούς. Πέφτει ακόμα λίγο η θερμοκρασία την Παρασκευή.

Τέλος υπάρχουν ενδείξεις για συσσωρευμένο ψύχος στην ανατολική Ευρώπη που θα προσπαθήσει να μας επηρεάσει μετά τις 14 του μηνός με αλλαγή προς το ψυχρότερο.

Λάβετε ζωντανά ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cretaweather.gr

FREE
VIEW