Επίκαιρα

Επιδείνωση του καιρού με βροχές,αέρα και χιονιά express

Τα όποια φαινόμενα σημειώνονται σήμερα πολύ γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός θα παρουσιάσει ανοίγματα μέσα στη μέρα.

Προσοχή! Εκ νέου, σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το βράδυ με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους.

Με κατά τόπους έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσει και η Τρίτη, ενώ προς τα ξημερώματα-πρωινές ώρες σταδιακά οι άνεμοι από τα δυτικά προς ανατολικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 9 με 10 πιθανόν τοπικά ακόμα και τα 11 μποφόρ! Μικρή εξασθένηση θα παρουσιάσουν από το μεσημέρι καθώς το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό θα κινηθεί προς την Τουρκία.

Χιονιάς! Πολύ γρήγορα από το μεσημέρι της Τρίτης 15/01/2019 ψυχρές αέριες μάζες θα επισκεφτούν την περιοχή μας με αποτέλεσμα οι βροχές να μετατρέπονται σε χιονοπτώσεις και να κατέρχονται ολοένα σε χαμηλότερα υψόμετρα. Πιθανόν αργά το βράδυ προς τα ξημερώματα της Τετάρτης να χιονίζει έως τα 150-200μ και σε εξάρσεις ίσως και χαμηλότερα, ενώ στα υπόλοιπα θα σημειώνεται βροχή, χιονόνερο ή χιονο-σφαιρίδια. Όσο πιο ανατολικά στη Κρήτη τόσο πιο πολλά τα φαινόμενα.

Τέλος φαίνεται ότι ο καιρός βελτιώνεται από την Τετάρτη το μεσημέρι και να εξασθενούν οι άνεμοι. Δείτε ζωντανά το καιρό μέσα από τη συγκεντρωτική σελίδα των σταθμών και των καμερών μας.

Επιμέλεια άρθρου: Cretaweather.gr